Direct contact? Bel: 06 385 97 299

Home > Nieuws > Congres: samen kom je verder!

Congres: samen kom je verder!

Congres: samen kom je verder!

Jochem gaf letterlijk de aftrap. Hij gaf met zijn inspirerende en indrukwekkende levensverhaal aan hoeveel impact chronische pijn op zijn leven heeft gehad. Het samenwerken van zorgverleners liet vaak te wensen. Pas op het moment dat hij zelf het heft in handen nam verbeterde zijn kwaliteit van leven. Katja Wiech vertelde ons hoe verwachtingen in het brein pijn moduleert. Mireille nam ons mee in de digitale manier van samenwerking.

In een paralelsessie vertelde Jelle Tichelaar over betekenisvol leren voor studenten en Wim van Lankveld over laaggeletterd zijn. Pijntherapie door Han van Dijk en gezondheidsvaardigheden door Harriet Wittink.

Na de lunchpauze een indrukwekkend verhaal van Beth Darnall over empowered relief om patienten weerbaarder te maken bij acute en chronische pijn.

Zeer enthousiaste posterpitches passeerden de revue en aansluitend een mooi verhaal over de invloed van sekse op pijn van Sophie Waardenburg.

De Roberto Perezprijs en de publieksprijs werden gewonnen door Robert van der Noord , en de patiëntenprijs door Vera Baadjou.

Ter afsluiting een interdisciplinaire ronde tafel discussie onder leiding van Kris Vissers met als onderwerp samen kom je verder,  maar hoe dan?

Alle sprekers en deelnemers, hartelijk dank voor uw inspirerende bijdrage!