Direct contact? Bel: 06 385 97 299

Home > Nieuws > PA!N Congres "Zelfmanagement en leefstijl"...

PA!N Congres "Zelfmanagement en leefstijl"

PA!N Congres "Zelfmanagement en leefstijl"

Leefstijl en zelfmanagement bij chronische pijn - inschrijven is niet meer mogelijk

Wilt u uw patiënt met chronische pijn goed kunnen instrueren hoe leefstijlaanpassingen de kwaliteit van het leven kunnen verbeteren? Wilt u uw patiënt goede adviezen kunnen geven om de controle over zijn of haar leven terug te krijgen en strategieën te vinden om zijn welzijn te verbeteren?

Schrijf u dan in voor ons congres  om u te helpen gedegen adviezen over leefstijl te geven aan uw patiënt met chronische pijn!

Onder begeleiding van Lian Tjon Soei Len, leefstijlcoach van het jaar, met bekende sprekers zoals Howard Schubiner,  Douw Atsma, Nathan Hutting, Rinie Geenen, Jo Nijs en Max Nieuwdorp wordt de holistische interdisciplinaire benadering van leefstijl en chronische pijn onderschreven: onderzoek naar verschillende aspecten van levensstijl, waaronder lichaamsbeweging, voeding, slaap, stressmanagement, onbewuste emoties en emotioneel welzijn, om een uitgebreid zelfmanagementplan te ontwikkelen.

In het goed bereikbare van der Valk hotel in Veenendaal kunt u weer live uw collega’s medici, para- en perimedici en mensen met chronische pijn ontmoeten.

Tot slot zullen we weer de prijswinnaars bekend maken van de ingezonden posters.

Klik hier voor nadere informatie.